Bli Ramsign forhandler


  Vi har siden 1991 fortløpende utviklet og forbedre konseptet i samarbeid med våre forhandlere. Dette betyr av vi i dag kan tilby et eksklusivt og gjennomprøvd konsept som virker. Det er lett å bestille og våre imøtekommende kundeservice er alltid klar til å hjelpe. Vi henviser kundene til dere over telefonen og via forhandlerlisten her på nettstedet.

  Som Ramsign forhandler skal du vise et begrenset utvalg i butikken. De kan lage din egen utstilling, eller du kan benytte deg av våre eksklusive utstillingstavler som er lette å henge opp og flytte rundt på. Vi har allerede en forhandlerpakke klar til deg, så du kan være i gang med salget i løpet av noen få dager.

  Unike produkter. Til forskjell fra andre emaljeskilt på markedet er produktene håndsjablonglaget med ekte glassemalje utført i overensstemmelse med de originale tegningene. Ramsign er unike produkter som styrker profilen i din butikk.

  Bredt sortiment. De mange størrelsene betyr at det er lett å finne en størrelse til de fleste kunders behov. Dessuten gir utvalget av serier, originale stafferingstyper og skrifttyper en stor mulighet for å tilpasse skiltene i forhold til kundens personlige stil og preferanser.

  Ingen lagerføring. Vi lagerfører de bestselgende husnumrene til levering i løpet av noen få dager. Du behøver således ikke å lagerføre produktene. Har du mange turister og feriegjester som kommer innom, kan det dog anbefales å lagerføre Metropolitan husnummer 1-20.

  Gratis levering. Vi leverer alle produkter og materialer gratisk – gjerne også til dine kunder.

  Priser. Prisene avhenger alene av skiltenes størrelse. Det skal ikke tas høyde for noe annet. Alle prisene er inkludert fri frakt. Du kan laste ned prislistene her fra siden.

  Lett bestilling. Du bestiller online her på nettstedet. Dermed mottar vi akkurat de opplysningene vi trenger og kan gå i gang med ordren med det samme. Fordelen for deg er hurtig ordrebehandling, orden i bestillingene og et minimum av reklamasjon uten unødig styr. Du behøver bare å ta kundens bestilling, så tar vi oss av resten.

  100% returrett. Vi gir pengene tilbake på alt som du returnerer til oss i pen og brukbar stand. Det gjelder både produkter og tavler m.m. Dette betyr at du kan prøve salget i din butikk, og skulle det ikke leve opp til dine forventninger kan du bare returnere det hele til oss. Utover dette er alle Ramsigns produkter omfattet av en 100% fornøydgaranti (pengene tilbake) og 30 års fabrikkgaranti.

  Forhandlerpakke. Vi har en ferdig pakke klar, så du kan være i gang i løpet av noen få dager. Du mottar to utstillingstavler, en brosjyreholder inkl. 200 brosjyrer og en praktisk perm med nyttig informasjon. Løsningen er elegant, tar liten plass og skaper synlighet i butikken – den absolutt viktigste forutsetningen for et godt salg.


  Ja takk, jeg vil gjerne bestille en forhandlerpakke
  • 2 stk. utstillingstavler.
  • Brosjyreholder til vegg i klar akryl.
  • 200 stk. brosjyrer.
  • Brosjyreholder til bord i klar akryl.
  • 100 stk. bestillingsskjemaer.
  • Logg-inn til online bestilling.
  • Forhandlerperm.
  • Engrosprisliste og detaljprisliste med bilder.

  Pris: 2.400 NOK, gratis levert
  Jeg vil gjerne kontaktes

  Navn:
  Firma:
  Adresse:
  Post nr.: By:
  Land:
  Tlf. nr.:
  E-post:
  Nettsted:


Kundeservice

Valg av skrifttype

Valg av staffering

Fornøydgaranti

Kjøpsbetingelser

Hjelp / FAQ

Kontakt oss

Produkter

Metropolitan

Highlander

Arrowhead

Lighthouse

Engelhardt

Specialskilte

Gårdskilt

Dørskilter

Husnummer

Navnskilt

Univers

Galleri

Omtale

Produksjon

Forhandler

Forhandlerlogin

Kom med forslag

RAMSIGN · ROHOLMSVEJ 14A · 2620 ALBERTSLUND · KØBENHAVN · DANMARK

Rapporter feil