Nyheter

 • Arrowhead Etter utallige oppfordringer presenterer vi nå stolt de vakre Arrowhead emaljeskiltene i mørkegrønt med hvit skrift. Skiltene er skapt etter oppfordring fra entusiastiske kunder som ønsket noe unikt, men samtidig diskret til sin eiendom. Passer perfekt til slottet, gården, huset, sommerhuset, kolonihagen eller... ? Mulighetene er mange!

  Se vårt utvalg av Arrowhead emaljeskilt
 • Blå Klassikere Ramsigns klassiske Metropolitan serie feirer i år sitt 18 års jubileum. De blå husnumrene kan dog spores helt tilbake industrialiseringen på 1800-tallet, hvor de raskt ble tatt i bruk i store deler av Europa. Utover husnumrene, har den blå fargen hatt stor utbredelse til gateskiltingen i våre byer. Men hvorfor ikke ta skrittet fullt ut? Ramsign har skapt et komplett serie av blå husnumre og tekstskilt som matcher hverandre perfekt. Metropolitan serien er et originalt og klassisk design som aldri går av moten.

  Se vårt utvalg av Metropolitan emaljeskilt
 • Black & White Ikke overraskende ble Ramsigns sort/hvite Highlander serie en øyeblikkelig suksess da Ramsign slo opp dørene for første gang i 1991. Dette enkle og stilrene designet har kommet for å bli. Designet har gjennom to århundrer hatt en enorm utbredelse over hele Europa til alle former for tekstskilt. Uttrykket er stramt og enkelt, og skiltene er enkle å tilpasse i ethvert miljø. Velger du et husnummer 11 x 14 opp til nr. 50 kan vi levere det med det samme. Men det er mange andre formater du kan velge mellom – og du skal naturligvis bestille et vakker navneskilt som passer til!

  Se vårt utvalg av sort/hvite emaljeskilt
 • Frihet til å velge Har du behov for et husnummer med flere tall eller bokstaver er formatet 11 x 21 cm en god løsning. En utbredt bruk er henvisningsskilt, f.eks. husnummer "45 A-D". I mange ikke-europeiske land (f.eks. USA) er det til og med vanlig med 4- og 5 sifrede husnumre. Prisen er kun 498 DKK og leveringstiden er 4 uker.
 • 30 års fabrikkgaranti Ramsigns produkter er ikke bare en fryd for øyet, men er også konstruert med tanke på maksimal holdbarhet. Alle Ramsigns skilt fremstilles 100% i overensstemmelse med de opprinnelige håndverkstradisjonene og leveres med 30 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Ramsigns kvalitetsløfte er velkjent og har vært en selvfølge siden virksomhetens start.

Kundeservice

Valg av skrifttype

Valg av staffering

Fornøydgaranti

Kjøpsbetingelser

Hjelp / FAQ

Kontakt oss

Produkter

Metropolitan

Highlander

Arrowhead

Lighthouse

Engelhardt

Specialskilte

Gårdskilt

Dørskilter

Husnummer

Navnskilt

Univers

Galleri

Omtale

Produksjon

Forhandler

Forhandlerlogin

Kom med forslag

RAMSIGN · ROHOLMSVEJ 14A · 2620 ALBERTSLUND · KØBENHAVN · DANMARK

Rapporter feil