GRATIS LEVERING FOR BESTILLINGER OVER 1.500.-

ARROWHEAD KOLLEKTIONEN


Den rustikke designen er kjennetegnet til Ramsigns nye Arrowhead serie. Det beste fra europeisk skilttradisjon, utført i en klassisk mørkegrønn farge. Anvendes med fordel hvis du ønsker en avslappet og klassisk look.


DESIGN


Synes du, at der er for mange husnumre som ligner hinanden? Vil du gerne have noget, der er anderledes, og som ikke findes på hvert andet hus? Så skal du montere et Arrowhead husnummer på dit hus, og et matchende navneskilt på din hoveddør.Arrowhead er en nyhed fra Ramsign og giver dig muligheden for at tilføre dit hjem et unikt design. Serien er udformet med udgangspunkt i den populære Metropolitan Serien, og den mørkeblå fargen er rett og slett byttet ut med en tilsvarende mørkegrønn.

Sjelen i Arrowhead-designet er nettopp denne elegante dype, nesten sortgrønne fargen. Det er en ren og avslappende grønnfarge som ikke roper til sine omgivelser. Denne fargen hviler naturlig i seg selv.Arrowhead husnumre fås, akkurat som i våre øvrige serier, i ni forskjellige størrelser, slik at det skal finnes et format som passer til ditt formål, for eksempel på hageporten, gjerdet, muren eller garasjen. Likeledes fås Arrowhead navneskilt, dørskilt, gatenavn og tekstskilt i hele 11 forskjellige størrelser, fem typografier og to stafferingstyper, slik at du kan bestille skiltet som passer ditt behov.Hvit og mørkegrønn er og forblir en vakker og rolig fargekombinasjon. Kanskje er det slik fordi fargene kan assosieres til kontrastene i skogens mørke og lyse punkter? Det betyr også at skiltene passer godt inn i både de fleste eldre og nye miljøer.

Særlig i naturomgivelser, i nærheten av skog og kratt, faller det grønne inn i en naturlig harmoni med omgivelsene. Her kommer Arrowhead serien godt til rette. Utover sort og hvit, og naturligvis alle gråtonene i mellom, fungerer skiltene ideelt sammen med alle brune og beige nyanser, på treverk og liknende.Serien er inspirert av og skapt på oppfordring fra entusiastiske kunder som ønsket noe unikt, men samtidig diskret, som kunne harmonere perfekt med deres eiendom. Samtidig som de har denne åpenbare kvaliteten, er skiltene også funksjonelle takket være den gode kontrasten i fargevalget.