GRATIS LEVERING FOR BESTILLINGER OVER 1.000.-

Historien vår


Nick Brandt, Grunnlegger og Administrerende Direktør hos Ramsign

"Det begynte med en lidenskap for gamle reklameskilt"


Når Ramsign grunnleggeren Nick Brandt i 1991 åpnet en liten butikk i sentrum av København for å vise frem og selge hånd sjablonerte emaljeskilt, oppdaget han at skiltene fremkalte en overraskende svar fra sitt publikum. "Folk følte en følelsesmessig forbindelse til skiltene," sier han. "Og de var begeistret fordi de ikke hadde forventet at disse skilte fortsatt ble gjort."


Faktisk var produksjon av emaljeskilte en døende håndverk, og det var dette faktum som fikk Nick å lære om kunsten å emaljere og lansering av nisjevirksomheten. Som ivrig skiltesamler var Nick fascinert av emaljeskilt som, i motsetning til andre skiltetyper, forble upåvirket av tidens tann."Fargerne lever fortsatt i dag, selv om skiltene ble produsert over 100 år siden," bemerker han.


Gjeninnføringen av emaljeskilt krevde imidlertid et solid benarbeid før drømmen kunne bli virkelighet: Standard dimensjoner skal bestemmes og stiler skal gjenopprettes på grunnlag av skilte som fortsatt var til stede på de gamle bygningene. Gjennom årene har Ramsign utviklet den klassiske utvalg av ekte håndsjablonerte emaljeskilt, alle produsert med respekt for de opprinnelige stiler, metoder og materialer.


I dag er den opprinnelige butikken lukket, men Ramsign har vokst og fortsetter å lansere nye "gamle" design. Den enorme interessen og støtten vi har fått i Norge og fra alle deler av verden gjennom våre 30 års eksistens, betyr alt for oss. Vi ser dette som et vitnesbyrd om at emaljeskilt møter et behov ingen andre skilte kan erstatte. Kort sagt, emaljeskilte har kommet for å bli, og vi fortsetter stolt med tradisjonen.


Nick inviterer deg til å koble til på LinkedIn