GRATIS LEVERING FOR BESTILLINGER OVER 1.500.-

Inspiration

 

 

METROPOLITAN

Det klassiske design som har vært en fast del av gatebildet siden H. C. Andersens tid. Metropolitan er europeisk skilttradisjon på sitt beste, og du kan bruke Metropolitan stort sett overalt.

ARROWHEAD

Den rustikke designen er kjennetegnet til Ramsigns nye Arrowhead serie. Det beste fra europeisk skilttradisjon, utført i en klassisk mørkegrønn farge. Anvendes med fordel hvis du ønsker en avslappet og klassisk look.

 

LIGHTHOUSE

 Det sjarmerende designet som vi blant annet kjenner fra Skagen, hvor det er typisk for disse traktene. Lighthouse tar oss tilbake i tiden til sol og sommer, duften av Maigold og det sorgløse ferielivet på landet.

ENGELHARDT

Det funksjonelle designet skapt av den danske arkitekten Knud V. Engelhardt i 1927. KVE er Danmarks første industrielle designer. Med Engelhardts geniale skiltkonsept, forenes form og funksjon i en høyere enhet. 

 

HIGHLANDER

Det stilrene designet som er eksepsjonelt lett å bruke overalt. Highlander har alltid vært det foretrukne designet til tekstede skilt. Det er enkelt og stramt, og skiltene er meget lesevennlige. 

 

DØRSKILTER

Her finner du de beste dørskilter som penger kan kjøpe. Vi er spesialister på å produsere ekte håndlaget dørskilter siden 1991. Bestill din dørskilt i dag med tilfredshet garantert!

 

PRODUKSJON

Historie Emalje er det fargerike resultat av sammensmelting av glasspulver på et underlag, normalt mellom 750-850 grader celsius. Pulveret smelter og størkner og herder til en glatt, holdbar glassaktig overflate på metall, glass eller keramikk.