GRATIS LEVERING FOR BESTILLINGER OVER 1.000.-

LETER DU ETTER ET DØRSKILT FOR HJEMMET DITT?


Her finner du de beste dørskilter som penger kan kjøpe. Vi er spesialister på å produsere ekte håndlaget dørskilter siden 1991. Bestill din dørskilt i dag med tilfredshet garantert!


EMALJE DØRSKILTER


RAMSIGNs stilige dørskilter kommer i mange varianter, slik at du enkelt kan få et navneskilt som passer nettop til smaken din. Dørskilter har mange bruksområder, fra et stilig tilskudd til hovedinngangen til navngiving av hytta.Eller hva med ideen at du skal gi din beste venn et navneskilt for å velbekomme ham eller henne? Et dørskilt fra RAMSIGN er en unik og personlig gave som gir glede i mange år framover.

RAMSIGNs dørskiltene tilfører stil og sjarm til alle miljøer, ikke bare for én dag, men for livet. Selv etter hundre år, skiltet ser ut som ny. I kontrast, gravert eller malt dørskilter forandrer og falme over tiden, og de trenger jevnlig vedlikehold.Selv malte skilt vil langsomt forfall inntil alt av malingen til slutt faller av. Med en original emalje skilt fra RAMSIGN blir du eier av en helt vedlikeholdsfri skilt med høy glans emalje i dype og strålende farger - selv etter tiår med bruk.


DEN TUSEN ÅR GAMLE MAL TEKNIKK


Alle våre merker er produsert med ekte glass emalje og mal teknikk, som er den opprinnelige gamle produksjonsprosessen. Alle våre emaljeskilter er produsert for hånd. Dermed oppstår de små unøyaktigheter som gir tegn akkurat riktig håndverker utseende. Tykt, glanset emalje, med den imponerende relieffvirkningen, er en viktig egenskap, og selve sjelen av tradisjonelt produsert dørskilter fra RAMSIGN.