GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER KR. 1.000

Kjøpsbetingelser

Vilkår for bestilling på www.ramsign.no

Priser
Alle priser på ramsign.no gjelder ved levering i Norge. Prisene er i NOK (norske kroner) inkl. monteringsmaterialer og gratis frakt, ekskl. moms. Det tas forbehold om trykkfeil og prisendringer.

Omfang
Våre vilkår inkluderer salg til individuelle (private) forbrukere i Norge. Vilkårene omfatter ikke salg til bedrifter eller offentlig sektor.

Ordrebekreftelse og korrektur
I løpet av 1-2 dage sendes ordrebekreftelse via e-post med informasjon om varer, pris og leveringstid. Ved bestilling av navneskilt og andre spesialfremstilte skilt inneholder også ordrebekreftelsen en korrektur. Eventuelle ønsker om endring i forhold til korrekturen skal være Ramsign i hende snarest mulig innen 8 dager.

Betaling
Alle varer skal betales i forkant av levering med betalingskort via PayPal. Vi aksepterer VISA, Mastercard, American Express og PayPal. PayPal er den lette og trygge måten å betale med betalingskort på. Det er gratis for deg å betale med ditt betalingskort via PayPal. Umiddelbart etter at du har gjennomført betalingen mottar du en bekreftelse som bevis for din betaling. Ditt kjøp er kjøp er automatisk dekket av PayPals kjøperreklamasjonspolitikk, som gir deg mulighet for å sende inn en klage på en vare du ikke har mottatt. Du kan lese mer om PayPal her her.

Levering og leveringstid
Varene leveres fraktfritt til mottaker. Varene sendes, så langt det lar seg gjøre, samlet pr. post. Hvis du bestiller varer med forskjellig leveringstid er det den seneste leveringstiden som gjelder. I det varene sendes fra vår fabrikk, samt våre lagre i Europa, kan del-levering forekommer. Leveringstiden fremgår på Ramsigns nettside og på ordrebekreftelsen. Ved bestilling av lagerførte produkter er leveringstiden normalt 4-5 virkedager. Ved bestilling av spesialnumre eller navneskilt må det påregnes en leveringstid på 4 uker. Er leveringstiden lengre vil det bli opplyst om dette på din ordre/ordrebekreftelse. Leveringstiden er veiledende og gjelder levering i EU. Vi kjenner ikke de lokale leveringsforhold og kan derfor ikke love en bestemt leveringstid.

Returrett/angrerett
I følge Ramsigns garantipolitikk har du rett til å returnere det kjøpte innen 60 dager etter mottatt vare. Dette gjelder uavhengig av årsaken til returneringen. Hvis du ønsker å returnere varen, skal den/de være i samme eller vesentlig samme stand som ved mottakelse. Du kan angre et kjøp ved å nekte å motta varen, eller ved å returnere varen pr. post til RAMSIGN, Bybjergvej 14, 3060 Espergarde, Danmark. Du må selv dekke de omkostninger som er forbundet med returneringen. Så fremst de returnerte varene oppfyller kravene, vil du innen 8 dager motta en anvisning av beløpet som tilsvarer varenes pris, eksklusiv evt. fraktomkostninger.

Reklamasjonsrett
Det er 30 års reklamasjonsrett på alle Ramsigns produkter. Hvis du skulle være så uheldig å motta en skadet vare, må du innen 2 måneder melde fra til oss om dette pr. e-post til: sales@ramsign.com eller på telefon 219 55 172. Du kan utnytte reklamasjonsretten ved å sende varen i retur, men husk å emballere/pakke inn produktet grundig. Vi betaler naturligvis dine fraktkostnader hvis ditt produkt er en reklamasjonssak.

Fortrolig informasjon
Dine opplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fullt fortrolig og brukes til å ekspedere din bestilling. Personopplysninger skjules av Ramsign i en database på en sikker server som det ikke er tilgang til fra internett. Vi videreformidler naturligvis ikke dine personopplysninger til en tredjepart. Ramsign mottar ikke opplysninger om ditt betalingskort når du foretar en betaling. Transaksjonen gjennomføres via en lukket SSL-sikret (kryptert) forbindelse