GRATIS LEVERING FOR BESTILLINGER OVER 1.000.-

Kjøpsbetingelser


Velkommen til ramsign.no

Innledning

Disse vilkårene og betingelsene gjelder for kjøp av varer på ramsign.no (heretter "nettstedet") for levering i Norge. Ved å bruke nettstedet godtar du vilkårene og betingelsene nedenfor. Hvis du ikke samtykker i å være bundet av disse vilkårene, må du ikke bruke nettstedet. Nettstedet publiseres utelukkende for personlig bruk. Du kan ikke bruke dette nettstedet til noe kommersielt formål.


Bedriftsinformasjon

Ramsigns Limited eier og drifter nettstedet. Ved handel på nettstedet inngås en avtale med Ramsigns Limited, 5 Secretary’s Lane, GX11 1AA Gibraltar, Bedriftsnummer 121966 (heretter "Ramsign"). Detaljert kontaktinformasjon og annen informasjon om Ramsign finner du på nettstedet.


Nettstedspolitiker

Nettstedet er designet med tanke på kunden for å sikre at online shoppingopplevelsen med Ramsign vil være trygg, rask, og effektiv.


Produkter

Ramsign tilbyr ekte emaljeskilt som er nøye håndmalt med den originale malteknikken. Små ufullkommenheter er normale og bør forventes. I tillegg til skiltet inkluderer hvert kjøp en korrektur, monteringssett, monteringsanvisning, emballasje, 60-dagers pengene-tilbake-garanti og livstidsgaranti mot produksjonsfeil.


Prising

Prisene på produktene som er oppført på dette nettstedet er i norske kroner (NOK), eksklusiv leveringskostnader (med mindre gratis frakt tilbys). Vi prøver å sikre at alle priser og produktspesifikasjoner som er oppført på dette nettstedet er nøyaktige. Ramsign kan ikke holdes ansvarlig for skrivefeil eller prisendringer og forbeholder seg retten til å endre eller korrigere eventuelle feil i priser.


Toll & moms

Prisene på produktene som er oppført på dette nettstedet er eksklusiv toll og moms. Vanligvis betaler du ikke noe i tollen. De fleste varer har ikke toll. Forenklet sagt er det bare toll på klær og matvarer. Det er ingen moms på våre varer med mindre verdien overstiger verdigrensa (bestemt av Skatteetaten). Hvis du må betale moms, vil du bli varslet via Postnord. Har du betalt moms, refunderer vi moms og evt. pris for fortolling som utføres av Postnord så snart vi mottar en kvittering fra deg.


Betaling

Alle varer må betales før forsendelse. Ramsign aksepterer bankoverføring, PayPal og internasjonale betalingskort inkludert American Express, Discovery, MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. I det tilfelle at full betaling ikke mottas på bestillingstidspunktet, vil kunden motta en betalingsanmodning fra Ramsign kort tid etter at ordren er lagt inn. Betaling må skje umiddelbart deretter for å unngå forsinkelse i levering.


Ordrebekreftelse og korrektur

Etter mottak av ordren, vil vi sende en ordrebekreftelse med informasjon om produktet og leveringstiden via e-post samme eller påfølgende arbeidsdag. Når bestillingen inneholder et skreddersydd skilt (ikke lagerbeholdning), vil ordrebekreftelsen inneholde et bevis. Med mindre kunden ønsker å endre ordre / anmeldelse, vil Ramsign fortsette med produksjonen. I tilfelle kunden ønsker at ordre eller korrektur skal endres, må kunden kontakte oss innen noen dager for å sikre riktig produksjon og rettidig levering. Kundens innkjøpsordre blir bare bindende for Ramsign når sistnevnte har sendt en offisiell ordrebekreftelse via e-post til kunden. Ramsign forbeholder seg retten til å akseptere eller avvise enhver innkjøpsordre etter eget skjønn.


Levering generelt

Når betalingen er mottatt, sendes bestillingen umiddelbart etter at produktene er nøye inspisert og pakket i en beskyttende pappemballasje, sammen med ønsket monteringssett og monteringsanvisning. Med mindre ekspresslevering er valgt, blir varene sendt via postsystemet og levert av det lokale postbud. Hvis kunden har bestilt flere varer, blir varene vanligvis sendt sammen. Derfor, hvis kunden bestiller varer med forskjellige leveringstider, bør den siste leveringstiden beregnes for alle varer. Siden varene sendes direkte fra våre fabrikker og lager i forskjellige deler av Europa, skjer delvis leveranse. Hvis Ramsign ikke kan levere produktene eller en betydelig forsinkelse anses som sannsynlig (f.eks. På grunn av stor arbeidsmengde eller midlertidig utsolgt), vil vi varsle kunden så snart som mulig så snart vi er klar over det. Hvis det oppstår et uventet problem, kan kunden kansellere bestillingen (eller deler av den), og kunden har rett til å motta full refusjon av betalingen (inkludert produksjons- og leveringsgebyr) relatert til produktene som ikke er levert. Ramsign påtar seg intet annet ansvar for skader eller kostnader av noe slag, påført eller pådratt av kunden fordi ordren ikke er oppfylt eller produktene ikke blir levert innen forventet leveringstid.


Leveringstid generelt

Leveringstid (produksjonstid + transporttid) er vårt beste estimat, men på ingen måte garantert. Husk at produksjonstiden er underlagt den gjeldende arbeidsmengden og en rekke tekniske og arbeidsmessige omstendigheter som vi ikke behersker. I tillegg avhenger transporttiden av transportøren og en rekke lokale forhold som er utenfor vår kontroll. Hvis levering innen en bestemt tidsramme er avgjørende, anbefaler vi at du velger Express Produksjon (valgt under ”TILPAS” på produktsiden) og/eller Ekspress Levering (valgt i Kassen). Dette vil fremskynde bestillingen fra det øyeblikket du legger den, og vi vil gjøre vårt ytterste for at forsendelsen skal nå deg i tide. Ønsket produksjonstid og leveringsmetode må velges ved bestillingstidspunktet og kan ikke endres senere. Leveringstider og priser som gjelder for Norge og andre deler av verden finner du på levering og retur.


Leveringstid for lagervarer

Lagervarer (standard husnummer) blir vanligvis sendt samme eller neste virkedag, med forbehold om gjeldende arbeidsmengde. Leveringstider og priser som gjelder for Norge og andre deler av verden finner du på levering og retur.


Leveringstid for ikke-lagervarer (skreddersydde skilt)

Ramsign tilbyr standardproduksjon og nødproduksjon. For standardproduksjon blir produktet sendt innen 4 uker, med forbehold om gjeldende arbeidsmengde. Ved presserende produksjon blir produktet sendt innen 3 virkedager. Prisen for hasteproduksjon tilsvarer 100% av verdien av produktet. Hastende produksjon starter umiddelbart når trangsavgiften er betalt. Kunden har krav på tilbakebetaling av det presserende gebyret dersom produktet ikke sendes innen de forventede 3 virkedagene. Leveringstider og priser som gjelder for Norge og andre deler av verden finner du på levering og retur.


Standardlevering

Leveringstiden til Norge er 1-5 virkedager for standard forsendelser (brev uten sporingsnummer). Tidsrammen er underlagt lokale forhold og estimeres bare. Leveringstidene og prisene som gjelder for Norge og andre deler av verden finner du på nettstedet "Delivery and Returns". Leveringstider og priser som gjelder for Norge og andre deler av verden finner du på levering og retur.


Ekspresslevering

Leveringstiden for ekspresslevering til Norge er 1-2 virkedager. Tidsrammen er underlagt lokale forhold og estimeres bare. Leveringstidene og prisene som gjelder for Norge og andre deler av verden finner du på nettstedet "Delivery and Returns". Ved ekspressfrakt leveres varene med bud, og kvitteringen krever signatur. Levering kan bare skje til bolig- eller forretningssteder. Postboksadresser aksepteres ikke av sikkerhetsmessige årsaker. Forsikre deg om at sendingen blir levert til en adresse der noen er til stede for å signere ved mottakelse. Hvis kureren forgjeves har forsøkt å levere forsendelsen, vil de legge igjen et kort på leveringsadressen (vanligvis i postkassen). Kortet inneholder et kontaktnummer og instruksjoner om hva du skal gjøre for å få leveransen levert. For å avtale en forsendelse, kontakt kureren og avtalt en sending for forsendelsen. Leveringstider og priser som gjelder for Norge og andre deler av verden finner du på levering og retur.


Penger tilbake-garanti

Du kan returnere produktet ditt innen 60 dager, uavhengig av årsaken til returen. Dette gjelder alle varer, enten de er på lager eller produkter laget på bestilling (skreddersydd). Vi tilbyr full refusjon eller bytte av varer du ikke er helt fornøyd med hvis du returnerer den til oss intakt innen 60 dager etter forsendelse fra vårt distribusjonssenter. Vennligst returner varen i sin opprinnelige stand, ubrukt, i originalemballasjen. Ramsign forbeholder seg retten til å nekte å utstede refusjon hvis varen ikke blir returnert i sin opprinnelige stand. Vi refunderer hele beløpet, eksklusive fraktkostnader, til kontoen din innen 8 dager etter mottak av produktet. Denne policyen gjelder alle kjøp som gjøres via nettstedet. For instruksjoner om hvordan du returnerer en vare, vennligst kontakt oss eller ved å skrive til oss via vårt kontaktskjema.


Livstidsgaranti

Alle Ramsign-produkter unntatt hvitkantede produkter er dekket av livstidsgaranti. I det usannsynlige tilfelle at en feil oppstår på grunn av mangelfull produksjon, har kunden rett til gratis erstatning. Denne garantien er ment å beskytte kunden mot tap hvis et produkt mislykkes når som helst på grunn av en produksjonsfeil. Garantien er ikke en forsikring som dekker enhver hendelse. Eksempler på noen tilfeller som dekkes av livstidsgarantien: Eventuell forringelse på grunn av solbleking, sprekker, peeling eller tap av glans, farger eller proporsjoner, inkludert korrosjon foran på skiltet (ikke inkludert spor etter korrosjon fra baksiden eller kantene av skiltet) ). Eksempler på noen tilfeller som ikke dekkes av livstidsgarantien: Hardhåndtert håndtering, tyveri og hærverk (metalldeformasjon anses som et vitnesbyrd om dette), feilmontering (avskalling / skade rundt monteringshull anses som et vitnesbyrd om dette), og korrosjon på baksiden eller kantene av signere. Ofte vil et detaljert bilde være tilstrekkelig for å dokumentere mangelen, men vi kan kreve at du returnerer produktet til oss. Selvfølgelig refunderer vi fraktkostnadene dine i tilfelle vi trenger å motta produktet som skal returneres. For instruksjoner om hvordan du fortsetter, vennligst kontakt oss eller skriv oss via vårt kontaktskjema. Vi oppfordrer deg til å beskrive feilen og legge ved ett eller flere detaljerte bilder, da dette vil fremskynde behandlingen av klagen din.


Retur

Vi garanterer kvaliteten på våre produkter og tjenester og vil rette opp situasjonen umiddelbart hvis du mottar et mangelfullt eller skadet produkt. I tilfelle du mottar et feil eller skadet produkt, er du kvalifisert for en gratis erstatning. Vennligst gi beskjed til oss eller ved å skrive oss kontaktskjemaet vårt innen 60 dager etter mottakelse for veiledning om hvordan vi skal gå frem. Vi kan kreve at du returnerer produktet til oss, men ofte vil et bilde være nok. Vi reflekterer selvfølgelig fraktkostnadene dine i tilfelle vi trenger at produktet byttes ut. EU-kommisjonen har en plattform for å klage på nettkjøp og få dem løst av et uavhengig organ for tvisteløsning. Det offisielle nettstedet er: www.ec.europa.eu/consumers/odr 


Ansvarsfraskrivelse

Du samtykker i at din tilgang til og bruk av dette nettstedet er underlagt disse vilkårene og alle gjeldende lover og bruken av nettstedet er på egen risiko. Dette nettstedet og innholdet blir gjort tilgjengelig for deg når det eksisterer. Nettstedet kan inneholde feil, mangler og unøyaktigheter. Ramsign gir ingen garantier av noe slag, uttrykkelig eller underforstått, i forhold til driften av dette nettstedet eller informasjonen, innholdet, materialene eller produktene som er inkludert på dette nettstedet, med mindre annet er gitt av gjeldende lov. Verken Ramsign eller dets tilknyttede selskaper, direktører, offiserer, ansatte, agenter, entreprenører eller etterfølgere vil være ansvarlig for eventuelle skader som oppstår som følge av eller på noen måte relatert til bruken av dette nettstedet og andre nettsteder knyttet til dette nettstedet. Denne begrensningen gjelder direkte, indirekte, for eventuelle skader eller følgeskader som du eller andre kan lide, samt skader for tap av fortjeneste, forretningsforstyrrelser eller tap av data eller informasjon.


Virus

Ramsign kan ikke garantere at noen fil eller program tilgjengelig for nedlasting og / eller utførelse fra eller gjennom dette nettstedet er fritt for virus eller andre forhold som kan skade eller forstyrre data, maskinvare eller programvare som den kan bruke til. Du påtar deg all risiko for å bruke alle programmer og filer på dette nettstedet, og du løslater Ramsign helt fra alt ansvar for konsekvenser av bruken.


Din informasjon

Forsikre deg om at all informasjon du oppgir når du oppretter en konto hos oss på dette nettstedet, er nøyaktig, fullstendig og oppdatert, og at du kan gi oss råd så snart som mulig hvis noe av denne informasjonen endres eller du blir oppmerksom på eventuelle unøyaktigheter i informasjonen du har gitt. Å gi informasjon om en annen person enn deg selv garanterer at du er autorisert av denne personen til å gi denne informasjonen. Du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til kontoen din og passordet ditt og for å forhindre uautorisert tilgang til kontoen din. Du samtykker i å ta ansvar for alle aktiviteter som skjer under din konto eller passord. Du må ta alle nødvendige skritt for å sikre at passordet ditt holdes konfidensielt og sikkert og for å informere oss umiddelbart hvis du har noen grunn til å tro at passordet ditt har blitt kjent for andre eller om passordet er eller vil bli brukt på uautorisert måte.


Privat informasjon

Ramsign vil aldri røpe din e-postadresse, telefonnummer eller annen informasjon du har sendt inn som en del av en ordre eller på annen måte til tredjepart. All lagret informasjon behandles med den strengeste konfidensialitet i tankene. For enkelhets skyld tilbyr vi betaling via STRIPE og PAYPAL betalingsportaler. Ramsign behandler, lagrer eller avslører ingen av betalingsinformasjonen din, da denne informasjonen bare er kjent for betalingsporten på en trygg måte på transaksjonstidspunktet. Betalingstransaksjonen er en lukket SSL-sikret (kryptert) forbindelse mellom deg og betalingsporten direkte. For å lese om hvordan Ramsign arbeider for å overholde EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og for å beskytte dine personopplysninger, vennligst gå til vår personverns side. Ramsign.no er avhengig av Shopify-plattformen. All data lagres på Shopify-servere og alle personlige data overføres sikkert (via kryptert SSL-tilkobling). For detaljert informasjon om hvordan Shopify-plattformen er i samsvar med GDPR, last ned Shopifys GDPR-Whitepaper.


Tredjeparts nettsider

Dette nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder. Ramsign er ikke ansvarlig for tilstanden eller innholdet på disse nettstedene, da de ikke er under Ramsigns kontroll. Du får tilgang til disse nettstedene og / eller bruker nettstedene og tjenestene utelukkende på egen risiko. Lenkene er gitt for enkelhets skyld og innebærer ikke, eksplisitt eller underforstått, godkjenning fra Ramsign på nettstedene eller produktene eller tjenestene som tilbys på nettstedet.


Andre nettsteder

Ramsign er ikke ansvarlig for personvernet på nettsteder som er koblet til dette nettstedet gjennom hyperkoblinger, bannerannonsering eller på annen måte. Sørg alltid for å sjekke hvilket nettsted du besøker.


Force Majeure

Vi vil ikke være ansvarlig for forsinkelser eller manglende overholdelse av våre forpliktelser i henhold til disse salgsbetingelsene hvis forsinkelsen eller feilen oppstår som et resultat av en sak utenfor vår fornuftige kontroll. Dette påvirker ikke noen av dine lovfestede rettigheter.


Andre ansvar 

I den grad loven tillater det, er alle garantier, representasjoner og garantier (uttrykkelig, underforstått eller lovfestet) ekskludert, inkludert uten begrensning egnetheten, egnetheten, nøyaktigheten eller fullstendigheten til dette nettstedet eller innholdet eller tilgangen til dette gjennom, og Ramsign vil ikke være ansvarlig for skader, tap eller utgifter eller indirekte tap eller følgeskader av noe slag, lider eller pådrar deg i forbindelse med din tilgang til eller bruk av dette nettstedet eller innholdet eller tilgangen til det.


Tilleggsvilkår

Ytterligere vilkår og betingelser kan gjelde for visse produkter eller tjenester som kan være tilgjengelige via dette nettstedet, og eventuelle tilleggsvilkår og betingelser må leses i forbindelse med disse bruksvilkårene.


Modifikasjoner

Vi kan endre disse vilkårene fra tid til annen uten forhåndsvarsel, så du bør gjennomgå og lese disse bruksbetingelsene med jevne mellomrom. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet etter en slik endring, anses du for å ha akseptert de endrede bruksvilkårene.


Ophavsret

Dette nettstedet og innholdet er underlagt copyright. Opphavsretten eies av Ramsign, eller i tilfelle av noe materiale, av en tredjepart. Du kan se dette nettstedet og innholdet ved å bruke nettleseren din og kopiere og skrive ut kopier av deler av dette nettstedet elektronisk for personlig, ikke-kommersiell bruk. All annen bruk, inkludert reproduksjon, endring, distribusjon, overføring, republisering, visning eller ytelse av innholdet på dette nettstedet er strengt forbudt.


Varemerker

Dette nettstedet inneholder registrerte varemerker og andre varemerker beskyttet av loven. Med mindre eksplisitt er tillatt, er bruk eller misbruk av noen av disse varemerkene strengt forbudt.


Lov og verneting

Avtaler med Ramsign er signert på norsk og engelsk. Kjøp av varer og tolkning av disse vilkårene er underlagt lovene i Gibraltar. Disse vilkårene og betingelsene reguleres av og tolkes i samsvar med Gibraltar lov, og du samtykker i at Gibraltars domstoler vil ha eksklusiv jurisdiksjon for enhver tvist i henhold til denne avtalen.