GRATIS LEVERING FOR BESTILLINGER OVER 1.500.-

Hjelp/FAQ

BESTILLING OG ORDREBEKREFTELSE

Ja, originale monteringsmateriell, pakking og frakt er inkludert i prisen. Eventuelle skatter og avgifter er også inkludert. Det er ingen skjulte kostnader.

Ja. Ingen andre steder finner du et høykvalitetsprodukt med fornøydgaranti, llivstidsgaranti og gratis levering, til en lavere pris. Vi refunderer med glede en prisforskjell. Vårt mål er ikke å levere de billigst mulige produktene, men å levere mest verdi for pengene.

Ja. Vi investerer mye ressurser i behandlingen av din ordre, fremstilling av korrektur og i produksjonen av ditt skilt. Derfor er det betryggende for oss at vi også ser en forpliktelse fra deg. Ramsign har vært i bransjen siden 1991 og har et fremragende rykte blant våre kunder. Hvis du ikke mottar din vare, kan du reise krav overfor PayPal, og PayPal vil da refundere din betaling til deg.

KUNDELOJALITET OG RABATTER

Som Ramsign kunde belønner vi deg med et gavekort til en verdi av 15% av dine venners kjøp. Bare send oss en e-post med dine venners e-postadresser, så utsteder vi gavekortet til deg.

Send et inspirerende foto til oss ved å skrive oss gjennom vårt kontaktskjema. Det kan eksempelvis være et foto som viser skiltet ditt pent montert på veggen eller døren. Eller kom med en god idé om hvordan vi kan forbedre vår webshop, markedsføring eller våre produkter. Hvis vi bruker din idé eller ditt foto, refunderer vi 15% av verdien av din siste ordre.

Ja. Ramsign refunderer 15% når vi mottar din bestilling på fem eller flere produkter.

Ja. Vi søker fortløpende dyktige og profesjonelle forhandlere. Vi har samlet all den informasjonen du har bruk for under menypunktet Bli forhandler.

PRODUKTER OG TEKNIKK

Innenfor 24 timer etter mottatt bestilling utarbeider vi en korrektur som legges ved ordrebekreftelsen din. Deretter skjæres en stålplate ut, og sjablonger for hånd, som svarer til skiltets tekst og spesifikasjoner. To til fire sjablonger inngår i produksjonen av hvert dørskilt. Så påbegynnes selve emaljeringen som er en keramisk prosess, en prosess som er veldig lik glasering av keramikk. Først påføres grunnemalje, deretter skiltets bunnfarge (f.eks. blå). Så påføres tekst og eventuelle andre farger ved hjelp av sjablongene. Overskytende emalje børstes av for hånd med en fin pensel før skiltet brennes. Mellom hver emaljering brennes skiltet i en keramisk ovn ved 820 grader, og resultatet kontrolleres fortløpende for feil. For å sikre en energieffektiv produksjon og en ensartet kvalitet fremstilles skiltene samlet i partier gjennom hele produksjonen.

Bestill dine skilt på samme tidspunkt i en samlet ordre. Dine skilt blir dermed produsert i det samme partiet på fabrikken, noe som resulterer i fullstendig identiske farger.

Velg den størrelsen som er nærmest og skriv dine spesielle ønsker i beskjedfeltet når du bestiller. For eksempel: "grønn på blå, 12 x 22 cm". Hvis det blir prisforskjell vil du motta en betalingsanmodning med ordrebekreftelsen. Vi er i stand til å produsere nesten ethvert design og format opp til 100 x 38 cm, så lenge detaljene ikke er for små.

Ja. Send bare din bestilling til ved å skrive oss gjennom vårt kontaktskjema. Husk å spesifisere opplag, mål, skrifttype og farger. Legg ved det fotografiet/grafikken du måtte ønske. Vi kan bare gjengi et begrenset antall keramiske standardfarger. Fargene må være fulltoner og ikke halvtoner (dvs. ikke graderte farger). Disse begrensningene ligger i den keramiske prosessen og i den anvende sjablongteknikken.

Vi kan trykke bokstaver ned til 10 mm høyde. Det samme gjelder tilsvarende detaljer. Linjer kan være så tynne som ½ mm, men ikke mindre. Detaljgraden begrenses fordi sjablongene skal kunne skjæres ut presist for hånd.

Nei. Dessverre er det ikke mulig å endre et eksisterende skilt uten å ødelegge det. Du blir nødt til å skifte ut ditt eksisterende navneskilt hvis du ønsker å endre teksten. En mer fleksibel løsning kan være å montere et nytt navneskilt i tillegg til det du allerede har.

Ja. Et Ramsign produkt er det mest miljøvennlige og bæredyktige valg du kan foreta. Det er ingen behov for utskiftning: Ditt Ramsign produkt varer hele livet. Dette sparer ressurser og minimerer avfallsmengden. Samtidig som du skåner miljøet vil du også dra nytte av den tiden og de pengene du sparer på utskifting av utslitte skilt. Hele Ramsigns sortiment er også 100% fremstilt i Europa og underlagt EUs miljøkrav. Skiltene fremstilles utelukkende av jern og glass som det finnes store forekomster av. Disse materialene er heller ikke giftige og er gjenvinnbare. I motsetning til våre skilt, inneholder de fleste andre skilt giftig maling, kjemiske overflatebehandlinger og forurensende biprodukter. For å gjøre vond verre, så er disse produktene ofte masseprodusert av billig arbeidskraft i sterk forurensende industrier.

LEVERING OG TOLL

Vi lagerfører et utvalg av de mest populære husnumrene slik at de kan leveres på kun fire virkedager. Alle andre skilt må fremstilles fra bunnen av på vårt emaljeverk. En produksjonstid på fire uker pluss en frakttid på cirka en uke betyr en leveringstid på cirka fire uker tilsammen (ved å velge Standard Produksjonstid og Standard Levering).

Vi anbefaler at du venter et par dager til. Ni av ti leveranser ankommer på, eller før, den forventede leveringsdatoen. Det er sannsynlig at dine varer allerede er sendt og på vei til deg. Helligdager, dårlig vær og uregelmessig postlevering er bare noen av de omstendighetene som kan forårsake forsinkelser. Såfremt noe kan gjøres for å fremskynde leveringen er det i de fleste tilfellene allerede gjort. Hvis du ikke har mottatt din vare innen en uke er du velkommen til å kontakte oss gjennom vårt kontaktskjema. Vennligst inkluder ditt ordrenummer i henvendelsen.

Nei, vanligvis betaler du ikke noe i tollen. De fleste varer har ikke toll. Forenklet sagt er det bare toll på klær og matvarer. Det er ingen moms på våre varer med mindre verdien overstiger verdigrensa (bestemt av Toll). Hvis du må betale moms, vil du bli varslet via Posten Norge. Har du betalt moms, refunderer vi moms og evt. pris for fortolling som utføres av Posten Norge så snart vi mottar bevis på betaling fra deg.

For å sørge for en hurtig håndtering i tollen, setter Ramsign et merke på forsendelsen med beskrivelse av innhold, vekt og verdi. Dette er i de fleste tilfeller tilstrekkelig til at forsendelsen slipper gjennom tollen uten forsinkelse. 

REKLAMASJONER

Det skyldes at Ramsign utelukkende bruker tradisjonelle håndskårne sjablonger i produksjonen. Tynne linjer, samt kantene på bokstavene er vanskelige å få helt presis. Mindre ufullkommenheter er derfor et kjennetegn på et gammeldags og ekte skilt utført med håndsjablong. Skulle du ikke være tilfreds med resultatet lager vi gjerne et nytt skilt til deg uten kostnad.

Ja. Selv det minste avvik i luftfuktighet, temperatur, metallegenskaper, emaljering eller brennetid vil endre det endelige resultatet. Hvis identiske farger ønskes anbefaler vi at du bestiller dine skilt på samme tidspunkt. Dine skilt vil dermed bli produsert i det samme partiet på emaljeverket, noe som vil resultere i fullstendig identiske farger.

Nei. Et emaljeskilt vil som regel ha mindre brennemerker fra risten skiltet har hvilt på i den keramiske ovnen, hvor skiltet oppvarmes til 820 grader celsius. Dette er helt normalt og har ingen vesentlig innflytelse på levetiden til ditt skilt.

Nej. Et emaljeskilt vil som regel have mindre brændemærker på kanterne idet kanterne er skarpe og emaljen fordamper hvor metallet opnår den højeste temperatur. Dette er helt normalt, og har ikke væsentlig indflydelse på levetiden på dit skilt.

Hvis prøven ble skadet under transport kontakte oss umiddelbart ved å skrive oss gjennom vårt kontaktskjema og vi vil kontakte deg snart. Husk å oppgi ordrenummer og en detaljert beskrivelse av skaden eller mangelen. Hvis mulig, legge ved et bilde.

MONTERING

Monterings materialene som brukes for adresse plaketter, husnummer, navneskilt og dørskilt er forskjellige. Adresse plater og husnumre av huset materialer omfatter: 4x messing skruer, plugger 4x nylon og 4x nylonskiver . For skilt og dørskilt bare 4x messing skruer er inkludert.

1. Vi anbefaler at du bruker det originale monteringsmateriellet som er inkludert i forsendelsen.

2. Plasser skiltet på muren på en slik måte at hullene blir boret i murstein i stedet for mørtel. Marker hullenes nøyaktige posisjon med en blyant og ta ned skiltet.

3. Bor hullene (bruk et 5 mm. murbor).

4. Plasser de blå pluggene i hullene.

5. Plasser en sort nylonskive på hver skrue for å beskytte emaljeoverflaten.

6. Monter skiltet ved hjelp av de lange messing skruer.

Tips: Vent med å stramme skruene til du har plassert skiltet helt nøyaktig.

ADVARSEL: Stram aldri skruene med makt. Dette kan knuse emaljen og metallet kan derfor bli utsatt for korrosjon/rust.

1. Vi anbefaler at du bruker det originale monteringsmateriellet som er inkludert i forsendelsen.

2. Plasser skiltet på døren. Marker den nøyaktige plasseringen av hullene med blyant og ta ned skiltet.

3. Bor hullene (bruk et 2 mm metallbor).

4. Monter skiltet ved hjelp av messingskruene. Skiver brukes ikke på navneskiltene.

Tips: Vent med å stramme skruene til du har plassert skiltet helt nøyaktig.

ADVARSEL: Stram aldri skruene med makt. Dette kan knuse emaljen og metallet kan derfor bli utsatt for korrosjon/rust.

Messingskruene får en naturlig patina i løpet av et par måneder. Ved hjelp av litt ammoniakk kan du fremskynde prosessen. Følg denne prosedyren:

1. Legg messingskruene på en tallerken.

2. Væt/fukt skruene med litt salmiakk. Dekk til med et glass e.l. slik at du unngår å innånde ammoniakkdampen.

3. Vent og se. Ammoniakken vil snart begynne å patinere skruene. I løpet av 5 minutter kan du avslutte prosessen ved å skylle skruene i vann.