GRATIS LEVERING FOR BESTILLINGER OVER 1.500.-

PRODUKSJON


Historie Emalje er det fargerike resultat av sammensmelting av glasspulver på et underlag, normalt mellom 750-850 grader celsius. Pulveret smelter og størkner og herder til en glatt, holdbar glassaktig overflate på metall, glass eller keramikk. I følge enkelte kilder kommer ordet emalje fra det høytstående tyske ord smelzan (å smelte) via gammelfransk esmail.Sjablong Alle våre dørskilt utføres med ekte glassemalje og sjablongteknikk, som er den opprinnelige fremstillingsmetode. Fremstillingen foregår utelukkende for hånd. Slik oppstår de små unøyaktighetene som gir skiltene sitt unike håndverksmessige preg.Håndsjablongarbeidet og den fete, blanke emaljen, er viktige kjennetegn og selve sjelen i de tradisjonelt fremstilte emaljeskiltene fra Ramsign. Brenning Hvert enkelt emaljeskilt sjablongmales omhyggelig og brennes ved 800 grader celsius. Denne prosessen gjentas for hver farge.

Emaljering er en keramisk prosess, hvor små endringer i luftfuktighet, temperatur og brennetid er avgjørende for emaljens nyanse og fremtoning. Først når emaljen er smeltet og avkjølt kommer emaljens sanne farge til kjenne. Fremstillingen av emaljeskilt kan sammenlignes med fremstillingen av munnblåste glass, i det to eksemplarer ikke er lik.Bruk Produktenes mest innlysende kvalitet er det klassiske designet som er velkjent og verdsatt gjennom generasjoner over det meste av Europa. Den viktigste funksjonelle kvaliteten er emaljens ekstreme hardhet som gir motstandsdyktighet overfor sol, vand og jord. Alle Ramsign skilt er emaljerte på baksiden for å hindre rust.Dette sikrer hvert eneste skilt et langt og nærmes vedlikeholdsfritt liv. Alle Ramsign skilte er emaljerede på bagsiden for at hindre korrosion. Dette sikrer hvert eneste skilt et langt, nærmest vedligeholdelsesfrit liv. Montering Alle skilt leveres med monteringsmateriell inkludert.

Dette sikrer hvert eneste skilt et langt og nærmes vedlikeholdsfritt liv. Alle Ramsign skilte er emaljerede på bagsiden for at hindre korrosion. Dette sikrer hvert eneste skilt et langt, nærmest vedligeholdelsesfrit liv. Montering Alle skilt leveres med monteringsmateriell inkludert.